X

French

Faites un clic droit puis traduit en Français pour traduire.

X

English

Right click and then click translate to English.

X

Deutsch

Rechten Maustaste klicken Sie übersetzen auf Deutsch.

Ons team, onze passie!

Producten testen, klanten bijstaan, Dream Baits vertegenwoordigen,..

Mario Gijbels

Beroep: Zaakvoerder Dream Baits
Leeftijd: Geboren in 1984
Actief sinds: 1991
Personal Best: 33.1Kg

Toen ik een jaar of 7 was ben ik voor het eerst in contact gekomen met het karpervissen, en dit door mijn vader. Elk weekend kon je me wel vinden aan het Kempische kanaal. Doordat mijn ouders gescheiden waren en ik in het weekend naar mijn vader moest, en hij in die tijd een zeer fervent karpervisser was, moest ik mee met hem. Iets wat ik trouwens nooit erg heb gevonden. Op die manier werd ik als jong manneke al gekneed tot kapervisser. Echt zalige dagen waren dat, samen met mijn vader aan dat kanaal. Maar aan alle mooie liedjes komen een eind; toen ik 10 jaar werd is mijn vader noodgedwongen moeten stoppen met karpervissen, dit omdat mijn grootmoeder ernstig ziek was en mijn vader meer tijd aan haar moest besteden.

Vanaf toen ben ik mijn eigen weg opgegaan, dit ging natuurlijk gepaard met heel veel vallen en opstaan. Doordat mijn ouders gescheiden waren heb ik het nooit breed gehad thuis. Desalniettemin heb ik nooit iets te kort gehad, waar ik mijn ouders dan ook zeer dankbaar om ben. Alles wat ik heb, daar heb ik zelf voor moeten werken. En achteraf bekeken was dat zo slecht nog niet. Ook zou ik graag 2 mensen extra willen bedanken, doordat ik met mijn paar zondags centjes niet veel spullen voor het vissen kon kopen heb ik vaak spullen gekregen van Jo Mebis en Jules Mathijssen.

Voor die paar kilokes voer die ik van deze 2 mensen heb gekregen vroeger ben ik hen nu nog zeer dankbaar. Als jonge gast is het niet altijd even makkelijk om te kunnen gaan vissen, het kostenplaatje is niet min. Daarom dat ik open sta om jongeren te helpen of te begeleiden als ze daar nood aan hebben, dus jongens als jullie met vragen zitten, kom maar langs, bel of stuur een mailke. Je hoeft daarom niets te kopen ofzo, ik weet zelf ook hoe moeilijk het is voor een jonge visser om alles te kunnen betalen.

Dit is zowat mijn verhaal, verder kan ik alleen nog maar vermelden dat karpervissen voor mij alles is, en Dream Baits hoort daar natuurlijk ook bij. Karpervissen is mijn leven. Ik zal er met andere woorden dan ook alles aan doen om deze firma haar naam hoog te krijgen. En dit wil ik doen door jullie enkel en alleen het beste van het beste aan te bieden.

Tight lines, and don't forget : Dreams are ment to become true!!!

Indien u vragen heeft over aaskeuze, ingrediënten of even op weg wil geholpen worden door iemand van ons team, stel deze vragen dan gerust aan onze testvissers. Zij hebben uiteenlopende ervaringen en vaak expertise in de aanpak van welbepaalde wateren.Zij zullen binnen een redelijke termijn antwoorden op uw vragen en u het nodige advies geven.​

Ellen Engelen

Beroep: Administratief Bediende Dream Baits BVBA
Leeftijd: 29/08/1986 in Geel
Actief sinds: 2010
Personal Best: Niet het gewicht maar de schoonheid telt

Hey, mijn naam is Ellen Engelen.

De meeste mensen kennen mij natuurlijk als het vrouwke van Mario. Samen wonen we met onze kindjes in Ham.

Een X aantal jaren geleden waren karpers voor mij een onbekende vissoort tot ik een relatie begon met Mario. Onze eerste date was aan het zeekanaal daar waar Mario aan een jeugdkamp meehielp. Onze tweede date speelde zich af op een adembenemend water. Daar stond hij met een rode roos in de hand.

Het was super. En ik keek vol bewondering toe hoe handig hij was met al dat toen nog onbekende materiaal. Ook dat enorme schepnet maakte me nieuwsgierig… Het waren zo een prachtige, mooie vissen die hij ving en ik wilde deze ook graag vangen.Dus ging ik in de leer bij Mario, al snel kwamen de eerste karpers op de kant. Wauw wat gaf dat een super gevoel…

Zo veel mogelijk gingen we samen vissen, telkens kwamen de mooiste karpers boven.

Zelfs aan het water ben ik ten huwelijk gevraagd terwijl Mario zijn target aan de haak had.

Voor mijzelf is karpervissen een ontspanning, die me toch de nodige actie geeft. Het is super om zo een prachtige karper in je armen te kunnen nemen.

Momenteel vis ik veel minder omwille van de kindjes maar zo snel als ze wat groter zijn zullen ze me sowieso weer meer gaan zien aan de waterkant.

Ellen

David Wouters

Beroep: Business Analyst / Marketing Dream Baits
Leeftijd: Geboren in 1979
Actief sinds: 1990
Personal Best: 31Kg+

Hey Karpervrienden

Ik ben David Wouters en al een zeventien jaar actief in onze ‘tijdrovende' hobby. Steeds zoekend naar die ultieme voldoening die dat ene moment telkens weer teweeg brengt. Heb het de voorbije jaren even wat rustiger aan gedaan maar ondertussen loop ik weer op tegen de karperkoorts die me terug vaker naar het water doet loodsen.

Ik kwam voor het eerst in contact met Mario's firma op onze jaarlijkse LVK mini-meeting. Hij was toen net uit de startblokken geschoten. Toen reeds, was ik al bijzonder onder de indruk van zijn indrukwekkende gamma. Mijn neus tintelde als nooit tevoren en ik kon mijn nieuwsgierigheid dan ook moeilijk bedwingen. Tegen de avond, moest ik dan ook toegeven aan mijn impulsen en plaatste ik mijn eerste bestelling. Ik spendeer namelijk mijn vrije tijd ook liever aan het water of bij mijn steun en toeverlaat dan dat ik balletjes moet draaien.

Dit jaar kreeg ik dan ook de gelegenheid om me tot zijn team te vervoegen, een kans die ik met open armen heb aangenomen. De scherpe prijzen, uitgebreid gamma en verse producten zijn dan ook maar enkele troeven waar Dream Baits voor staat. Kijk eens rond op de site, plaats een bestelling en laat je verbazen zoals het met mij het geval was. Indien je vragen hebt, dan horen wij het graag....Tot aan het water!

Indien u vragen heeft over aaskeuze, ingrediënten of even op weg wil geholpen worden door iemand van ons team, stel deze vragen dan gerust aan onze testvissers. Zij hebben uiteenlopende ervaringen en vaak expertise in de aanpak van welbepaalde wateren.Zij zullen binnen een redelijke termijn antwoorden op uw vragen en u het nodige advies geven.

Dennis Hellings

Beroep: Medewerker Dream Baits
Leeftijd: Geboren in 1988
Actief sinds: 1998
Personal Best: 30.700 kg schub

Hallo allemaal,

Mijn naam is Dennis Hellings, geboren en getogen in Belgisch Limburg. Vissen is sinds jaar en dag mijn passie en tegenwoordig probeer ik een gezonde combinatie te vinden tussen tijd door te brengen met mijn vriendin, het werk en het vissen. Ik vis gemiddeld 2 nachtjes per week in België. Verder trek ik ook een drietal keer per jaar erop uit richting Frankrijk, waarbij ik vooral op grotere waterreservoirs vis.

Mario is al geruime tijd een goede vriend van mij en ik heb vaak samen met hem boilies staan draaien in de garage. Je kan dan ook zeggen dat ik Dream Baits nog in zijn kinderschoenen heb weten staan. Nu 7 jaar later hebben we besloten om de handen in elkaar te slaan om er zo voor te zorgen dat Dream Baits en Carp Gear naar een nog hoger niveau kunnen worden getild. Hoe het leven soms kan lopen…

Het aas van Mario behoeft geen uitleg denk ik. Ik zie het dus als een absoluut voorrecht om voor Dream Baits te mogen vissen. De krill & octopus heeft zowat elke grote vis van België op zijn palmares staan en is ook absoluut mijn favoriet aas. Ik ken eigenlijk geen enkel water waar deze bal geen goede successen heeft behaald !

Hopelijk zie ik jullie binnenkort bij ons in de winkel of op een beurs waar ik jullie kan bijstaan in het maken van een geschikte aas- en materiaalkeuze!

Dennis

Indien u vragen heeft over aaskeuze, ingrediënten of even op weg wil geholpen worden door iemand van ons team, stel deze vragen dan gerust aan onze testvissers. Zij hebben uiteenlopende ervaringen en vaak expertise in de aanpak van welbepaalde wateren.Zij zullen binnen een redelijke termijn antwoorden op uw vragen en u het nodige advies geven.

Arjen Uitbeijerse

Beroep: Redacteur / Eigenaar Spiegel Magazine
Leeftijd: Geboren in Waddinxveen, Nederland (13-04-1984)
Actief sinds: begin jaren 90
Personal Best: schubkarper 38,2 kilo & spiegelkarper 35,9 kilo

Ik heb Dream Baits vanuit zijn kinderschoenen zien worden tot waar het vandaag staat. Ik was dan ook lovend tijdens ons laatste gesprek. Het feit dat Dream Baits inmiddels een toonaangevend aasbedrijf is in de Benelux en zich richt op innovatie en continuïteit was voor mij erg belangrijk. Dit gekoppeld aan een erg gevarieerd aanbod dat menig (grote) karper door de jaren heen op de mat deed belanden met een groot publiek gaf de doorslag in zijn keuze.

Verder naast mijn drukke werkzaamheden voor Spiegel Magazine probeer ik zoveel mogelijk tijd aan de waterkant door te brengen. Tijdens mijn studententijd, begin tweeduizend, viste ik veel op de grote Franse reservoirs als Du Der, Madine en Oriënt waar. Later ging mijn zoektocht door Frankrijk verder naar het zuiden, waar ik wat meer op de kleinere meren viste.

Wat volgende was een combinatie van beide; targetvissen in de Benelux en geregeld een uitstap naar het buitenland. Geregeld slaagde ik erin om een targets te vangen. Sinds een jaar of zes á zeven ben ik frequent bezoeker van Rainbow Lake net onder Bordeaux, waar ik ontzettend graag kom. Ook bezoek in nog enkele andere wateren in Frankrijk. Naast alle buitenlandse avonturen vis ik geregeld op enkele harde wateren in de Benelux.

Voor 2015 staan trips naar: Lac de Villedon, Rainbow Lake, Domaine de la Ribiere en Graviers op de agenda. Ook zal ik geregeld in eigen land vissen en wellicht volgt er nog een trip naar één van de grote Franse reservoirs!

Bart Voeten

Beroep: Zelfstandig Schrijnwerker
Leeftijd: Geboren in 1976
Actief sinds: 1988
Personal Best: 37.45Kg

Hej allemaal, ik ben Bart Voeten en woonachtig in rijkevorsel..

Vissen doe ik al zowat mijn hele leven waarvan ongeveer een 20 jaar gericht op karper.Mario en Dream Baits ken ik al een aantal jaar.

Tijdens gesprekken met Mario aan de waterkant is gebleken dat hij veel verstand heeft van aas en bovendien een vlotte praatgrage kerel is (de gespreken liepen vaak uit tot de zon alweer aan de horizon stond)

Dat hij kortingen geeft aan jongeren bewijst ook dat hij het hart op de juiste plaats heeft.

Nadat ik een tijdje met hun aas heb gevist was ook ik overtuigd van de vangkracht van het aas, vooral de krill & octopus heeft mijn volle vertrouwen en die durf ik dan ook overal en in elke omstandigheden inzetten.Toen Mario me daarna vroeg om deel uit te maken van het team moest ik dan ook niet lang nadenken, wat ook mee heeft gespeeld zijn de andere teamleden. Veel van de jongens kende ik persoonlijk en het zijn stuk voor stuk aangename toffe kerels die nog een beetje kunnen vissen ook ;-)

Indien u vragen heeft over aaskeuze, ingrediënten of even op weg wil geholpen worden door iemand van ons team, stel deze vragen dan gerust aan onze testvissers. Zij hebben uiteenlopende ervaringen en vaak expertise in de aanpak van welbepaalde wateren.Zij zullen binnen een redelijke termijn antwoorden op uw vragen en u het nodige advies geven.

Gilles Lambert

Beroep: Student
Leeftijd: Geboren in 1990
Actief sinds: 2001
Personal Best: 'De beleving telt'

Geboren in 1990, ik ben nu ondertussen al 21. De tijd vliegt! Ik woon in een klein dorpje in Waals-Brabant, Franstalig en ik heb vanaf de kleuterklas tot het middelbaar het onderwijs in het Nederlands gevolgd. Ik ben dus tweetalig, dank u mama, dank u papa! Ik ben altijd een echte natuurliefhebber geweest en heel rap begon het vissen reeds een deel uit maken van mijn leven. Toen ik amper 6 jaar was, beleefde ik reeds mijn eerste riviertrip op de Semois met de vaste stok. Gewapend met een doosje vol rode maden en vliegen, dit opende mijn ogen! Ik herinner mij nog dat we ' avonds laat voor het slapen gaan nog hemp hadden gekookt voor de barbeelen en de zeelten te kunnen verleiden! Dit vond ik fantastisch!

Nu ben ik reeds 11jaar te vinden langs het water of in de modder, bijna exclusief opzoek naar karper. Ik heb veel geluk, veel vrijheid en vrije tijd gehad in mijn jeugd waarvoor ik zeer dankbaar ben tegenover mijn ouders.

Zo heb ik de kans gehad om op veel verschillende watertypes en in verschillende landen te kunnen vissen voor mijn 20ste verjaardag. Dit is ook echt waar ik voor leef ! De zoektocht naar avontuur en de uitdaging op grote nog maagdelijke waters! Ik ken vaak geen grenzen, maar wil vrijheid in mijn visserij... dat is voor mij de top !

Ik ga vissen om iets appart, iets uniek te beleven. Vaak alléen of met vrienden waarmee ik op dezelfde golf lengte zit. Ik wil rustig kunnen vissen en mijn eigen ding doen kunnen doen !

Ik ben momenteel echt verslaafd aan het vissen op karper. Karpervissen is voor mij iets heel speciaals. Het is sport waarvan je meester dient te zijn van verschillende disciplines om succesvol te zijn.

Het heeft voor mij ook iets artistiek als je het natuurlijk op de juiste wijze beoefent. Het is een symbiose met de natuur zowel overdag als 's nachts. Ik had onze hobby zo graag in de jaren '70-'80 willen beleven, samen met de eerste pioneers. Ver van al de high-tech van vandaag. Het opgaan in een water, verstopt in het groen en zo discreet mogelijk je ding doen zonder dat iemand er weet van heeft. Daar kan ik echt van kicken!

Eigenlijk wou ik low profile verder vissen maar toen Mario me aansprak om tot team Dream Baits toe te treden heb ik toch even moeten nadenken. Ik heb dan ook niet lang getwijfeld toen ik de bende 'crazy' vissers zag die deel uitmaakte van het team. Hoe serieus die mannen hun visserij beleven is bijna niet normaal (Roy is dan de enige uitzondering, haha, love you)... Dream Baits is net zoals een echte familie. Ik ben dan ook heel blij om bij dit team te horen. Mario is dan ook echt iemand met een passie voor het vissen, voor zijn firma en hij heeft ook nog eens zijn hart op de juiste plaats. Iets dat de dag van vandaag zeldzaam is. Het is, ik hoop, het begin van een lang en mooi verhaal.

THINK&FISH DIFFERENT !

Gilles

Kris Muysewinkel

Beroep:
Leeftijd: Geboren in 19**
Actief sinds: 19**
Personal Best: 33 kg schub

Makkers en karpervissers,

Mijn naam is Kris Muysewinkel en ik woon te Temse in Oost-Vlaanderen.

Als klein manneke van 5 jaar kon je mij ieder weekend aan de waterkant vinden. Dankzij mijn vader die een fervent wedstrijdvisser was, leerde ik de knepen van het vak. Op mijn 20ste sloeg het karpervirus pas echt toe. Vooral de natuur, de zonsop- en ondergangen, de stilte die s’ nachts doorbroken wordt door een gierende run en nog veel meer van dat, hebben ervoor gezorgd dat ik voorgoed karpervisser ben geworden. Ik heb nooit meer achterom gekeken.

Karpervissen is een uitlaatklep om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Samen met mijn vriendin Kathy vis ik vooral in het buitenland (Frankrijk en Italië), dit dankzij mijn flexibele werkgever “de federale overheid”.

Het viel mij op dat tijdens enkele gezamenlijke Frankrijktrips met Mario zijn kennis en leergierigheid in aas, ingrediënten, flavours bijzonder groot is. Geen wonder dus dat ik onmiddellijk instemde om toe te treden tot het dreambaitsteam.

Het zijn vooral de grote, ongekende waters die mijn voorkeur genieten. Het pionieren, het water leren kennen en het al dan niet afromen, om dan op zoek te gaan naar een volgende uitdaging.

Indien u vragen heeft over aaskeuze, ingrediënten of even op weg wil geholpen worden door iemand van ons team, stel deze vragen dan gerust aan onze testvissers. Zij hebben uiteenlopende ervaringen en vaak expertise in de aanpak van welbepaalde wateren. Zij zullen binnen een redelijke termijn antwoorden op uw vragen en u het nodige advies geven.

Kristof Eyckens

Beroep: Schrijnwerker
Leeftijd: Geboren in 1984
Actief sinds: 1997
Personal Best: 28Kg

Hallo, ik ben Kristof Eyckens en woonachtig te Turnhout.Het kapervirus kreeg mij te pakken wanneer ik in het eerste middelbaar zat, toen ik een jaar of 13 was ongeveer. Eerder zaten we de kleinere soortgenoten al wel achter de schubben, maar toen een vriend mij, me eens een keertje meenam om te gaan karperen was ik meteen verkocht.

De interesse in onze gevinde vriend is alleen maar blijven groeien, bijna al mijn vrije tijd gaat dan ook naar het vissen, zelfs in de winter. Is het niet het vissen zelf, dan is het wel naar mogelijke nieuwe waters gaan kijken om te gaan peilen, enz. Een echte specifieke voorkeur heb ik niet in het bevissen van kanalen of afgesloten wateren. Ik doe het beide graag, als ik er maar plezier aan beleef want dat is toch nog altijd heel belangrijk vind ik.

Over Dreambaits had ik al enkele goede dingen gehoord, en toen Mario mij vroeg of ik voor hem wilde komen vissen was ik meteen akkoord.Zeker als je ziet wat voor interessants er allemaal in zijn gamma zit. Ik zou ik wel gek zijn als ik dit zou weigeren.Verder wil ik nog even zeggen, heb respect voor de natuur en natuurlijk voor onze beste vriend de Karper.

Have fun en vang ze!

Stein Jansen

Beroep:
Actief sinds:
Personal Best: kg

(Karper)vissen is bijna het belangrijkste in mijn leven.Uiteraard op mijn vaderschap (Sem en Sil) en partnerschap na.

Mijn visserij bestaat voornamelijk uit rivier visserij. Het magische van de rivier is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn visserij. Scheepsvaart en nooit wetend wat er aan de andere kant van de lijn zit, maakt voor mij de hobby helemaal compleet. De Spiegels/Juweeltjes die je momenteel kan vangen, maakt het alleen maar mooier.(KSN bedankt) in 2014 was zeker 80% spiegel/rijen. 

Vriendschap/gezelligheid zijn zeker onderdelen die van essentieel belang zijn. Zodoende kwam ik ook in contact met Dream Baits. Voor mij als vissers een super mooie anvulling voor mijn visserij. De resultaten liegen er niet om. 

Verder ligt mijn passie bij het enthousiast maken van jeugdige Karpervissers, Er gaat niks boven een glimlach van een “toekomstige” topper die nog fris en fruitig in de wereld van het karpervissen staat. Niks niet vragen om PR’s en daar een conclusie aan verbinden.

Meerdere keren per jaar probeer ook ik, mijn geluk in het buitenland te vinden. Frankrijk en zelf Marokko komen in mijn logboekje voor.

Graag tref ik jullie op beurzen of langs het water.

Stein

Matthijs Gerrietsen

Beroep: financiële dienstverlening en zelfstandig ondernemer
Leeftijd: Geboren in 1980
Actief sinds: 1992
Personal Best: 28 kg

Ik ben Matthijs Gerrietsen en woonachtig in Dalfsen, gelegen in de buurt van Zwolle.

Het begon voor mij met een onschuldig middagje vissen met de hengel van mijn overleden opa. Die middag zou mijn leven echter drastisch veranderen. Ik wist die namiddag op de door mijn opa zoveel gebruikte hengel mijn eerste karper te vangen op een paar korrels mais. Een kleine schubkarper bracht me in extase. De volgende dag heb ik direct met mijn moeder mijn eerste karperhengel gekocht. Ik was vanaf dat ogenblik niet meer weg te slaan van de lokale visvijvers.

We leven inmiddels vele jaren later en door vallen en opstaan ben ik vele inzichten en kennis rijker geworden dan die eerste middag met die veels te grote dobber en die paar korrels mais. Mijn visserij is inmiddels veel uitgebreider en ik bevis eigenlijk alle wateren waar ook maar karper kan zwemmen. Mijn visserij speelt zich met name af in Nederland, Duitsland en Frankrijk, waarbij voor mij de beleving voorop staat. De karpervisserij is mijn escape uit de (hectische) dagelijkse sleur.

Na vele jaren van zelf boilies draaien ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare leverancier van kwalitatief goed en vooral ook vers aas. Ik besteed mijn vrije tijd namelijk liever achter de hengels dan aan bolletjes draaien in de garage. Het was echter geen sinecure om een aasfirma te vinden die aansluit bij mijn persoonlijke zin. Tijdens deze zoektocht kwam ik voor het eerst in contact met Mario en zijn Dream Baits. Ik was direct (en nog steeds) verkocht aan de Krill & Octopus. Deze boilie heeft mij ondertussen al erg veel vis opgeleverd.

Mario’s kennis van aas is bijzonder groot en hij maakt altijd gebruik van uiterst verse ingrediënten. Achter elke boilie zit een visie en vooral een uitgebreide testfase. Dream Baits is een aasfirma zoals een aasfirma hoort te zijn en waar ik voor de volle 100% achter sta. Toen Mario mij vroeg om aan te sluiten bij zijn Team heb ik daar dan ook geen moment over hoeven twijfelen.

Indien u vragen heeft over aaskeuze, ingrediënten of even op weg wil geholpen worden door iemand van ons team, stel deze vragen dan gerust aan onze testvissers. Zij hebben uiteenlopende ervaringen en vaak expertise in de aanpak van welbepaalde wateren.Zij zullen binnen een redelijke termijn antwoorden op uw vragen en u het nodige advies geven.

Peter Nys

Beroep: Adjunct Preventie Adviseur
Leeftijd: Geboren in 1973
Actief sinds: 1985
Personal Best: 29.5Kg

Hallo iedereen, mijn naam is Peter Nys en ik ben woonachtig te Tongeren. Vissen doe ik eigenlijk al sinds mijn 7 jaar. In die periode ging ik samen met mijn vader vissen en viste ik in feite op alles wat er maar beet. Mijn eerste contact met het karpervissen kwam er toen ik lid werd van de plaatselijke hengelsportvereniging.. Ik viste er met de vaste stok maar kreeg die zware beesten maar niet op de kant. Aangezien ik toch graag zo'n kanjer op de kant had willen krijgen besloot ik om er met de werphengel te gaan vissen, in mijn begin periode viste ik veel met deeg en korst.

Kort daarna waren mijn eerste karpers een feit en kon ik niet wachten om mijn actieterrein te vergroten. Ik heb in mijn carriere zowat ieder type water bevist. Ook het beloofde land, Frankrijk, was niet veilig !!

Toen ik van Mario het aanbod kreeg om voor Dreambaits te gaan vissen heb ik eigenlijk niet lang moeten nadenken. Mario werkt met verse ingrediënten, hetgeen toch zeer belangrijk is de dag van vandaag. Ik ben er dan ook van overtuigt dat ik met Dream Baits een grote stap vooruit zal maken in mijn viscarrière.

Indien u vragen heeft over aaskeuze, ingrediënten of even op weg wil geholpen worden door iemand van ons team, stel deze vragen dan gerust aan onze testvissers. Zij hebben uiteenlopende ervaringen en vaak expertise in de aanpak van welbepaalde wateren.Zij zullen binnen een redelijke termijn antwoorden op uw vragen en u het nodige advies geven.

Roel Bocken

Beroep: Ploegleider in aluminiumverwerkend bedrijf
Leeftijd: Geboren in 1983
Actief sinds: 1995
Personal Best: 25.1Kg

Karpervissen is voor mij begonnen als een hobby, maar is na de jaren uitgegroeid tot een levensstijl. Buiten het vissen doe ik niks, want als je vis wilt vangen dan moet je er 100% voor gaan. Voeren, peilen en vissen natuurlijk. Wel mag ik mijn vriendin natuurlijk niet vergeten. Zij staat ook voor de volle 100% achter mij.

Zoals bij vele onder u ben ik ook begonnen op voorntjes, brasems enzo, maar bij de eerste kennismaking met onze vriend karper was ik verkocht. En ik doe het nog steeds met plezier en dat is het belangrijkste. Als het plezier er af is dan kunt ge beter stoppen.

Toen Mario mij vroeg voor om voor dreambaits te vissen wist ik direct dat ik goed zat. Ik ken Mario al jaren en heb ook jaren met hem samen gevist. En als hij er voor gaat dan gaat hij er ook voor. Als je ziet met hoeveel zorg Mario werkt (het maken van boillies bedoel ik hiermee) dan kan het niet anders dan topkwaliteit zijn. Prullewerk ben ik van hem niet gewoon, dus ging ik meteen akkoord.

Voor de rest zou ik zeggen"heb plezier in u visserij en vang ze"

Indien u vragen heeft over aaskeuze, ingrediënten of even op weg wil geholpen worden door iemand van ons team, stel deze vragen dan gerust aan onze testvissers. Zij hebben uiteenlopende ervaringen en vaak expertise in de aanpak van welbepaalde wateren.Zij zullen binnen een redelijke termijn antwoorden op uw vragen en u het nodige advies geven.

Roy Alofs

Beroep: Pedagogisch Hulpverlener
Leeftijd: Geboren in 1980
Actief sinds: 1990
Personal Best: 'De beleving telt'

Hallo,

Ik ben Roy Alofs en ben 29 jaar oud. Ik woon in het dorpje Eibergen; dat is in het oosten van Nederland.

Interesse in het vissen en de natuur heb ik al sinds ik kan lopen. Zoals zoveel collega vissers, is het bij mij ook begonnen met de vaste stok, het vissen op de voorns en baarsjes. Later ben ik mij geleidelijk aan wat meer gaan specialiseren op de karper. Dit doe ik tot op heden nog altijd erg fanatiek. Zo af en toe haal ik nog eens de vaste stok uit het stof om een paar uurtjes de voorns te belagen. Mijn inziens is het vaste stok vissen een erg goede basis voor het vissen op karper. Het belang van uitbalanceren en het ‘fijntjes' vissen binnen deze tak van vissen, vormt een prima leerproces om later toe te passen binnen het karpervissen.

Het vangen van een karper is natuurlijk prachtig. Maar weten waarom je vangt is voor mij nog belangrijker. Daarnaast vind ik dat je niet per definitie een goede visser bent als je enkel maar grote en zware karpers vangt en status afdwingt door het aantal gevangen kilo's. Nee, voor mij is een goede visser een persoon die weet waar hij mee bezig is, inzet toont en plezier heeft binnen het vissen.

Mijn eigen visserij is vrij allround te noemen. Ik bevis de meest uiteenlopende wateren in binnen- en buitenland. Mijn voorkeur gaat uit naar het zogenoemde pionieren. Niet wetende wat er te verwachten staat binnen een vreemde omgeving, maakt voor mij de beleving compleet. Ik kan erg genieten van de nostalgie uit de begin jaren van het karpervissen. Als ik iemand een tip mag geven dan raad ik aan om eens de verhalen te lezen en de filmpjes te bekijken van Chriss Yates in de tijd dat hij viste op het Redmire pool in Engeland. De romantiek die het uitstraalt is met geen pen te beschrijven. Wat zou ik graag over een tijdmachine willen beschikken zodat ik kan vissen in den tijden van de begin jaren..

Aas is voor mij een puzzelstukje wat de puzzel compleet kan maken. Een belangrijk onderdeel binnen mijn visserij omdat ik van mening ben dat goed aas het verschil kan maken tussen vangen en blanken. Het aas van Dreambaits heb ik ongeveer een jaar geleden leren kennen. Ik was gelijk erg tevreden over de versheid van de gebruikte melen en toevoegingen. Na een jaar vissen met het aas van Dreambaits, heeft Mario mij gevraagd om toe te treden tot het Dreambaits team om ervaringen uit te wisselen met de andere fieldtesters. Ik heb hier niet lang over moeten nadenken en ben vanaf heden toegetreden tot het team. De no nonsense instelling van de teamleden trekt mij erg aan. Dit zie ik ook terug in het aas van Dreambaits: verse producten die vanuit de praktijk zijn getest. Want meten is nog altijd weten. Daarnaast zijn de prijzen reëel, eerlijk en voor vissers betaalbaar. En dit zonder concessies te hebben gedaan op de kwaliteit van de producten.

Genoeg gepraat voor nu. Ik ben vissen!

Vriendelijke groeten,

Roy Alofs

Indien u vragen heeft over aaskeuze, ingrediënten of even op weg wil geholpen worden door iemand van ons team, stel deze vragen dan gerust aan onze testvissers. Zij hebben uiteenlopende ervaringen en vaak expertise in de aanpak van welbepaalde wateren.Zij zullen binnen een redelijke termijn antwoorden op uw vragen en u het nodige advies geven.